Wow vilken vecka!

Oj vilken sommar vi fått! 😍😍😍 Från att ha gått och huttrat och frusit som en hund i flera veckor så pang blev det högsommarvärme – I  love it!

Härligt resultat på engelskatestet idag – alla presterade jättebra och det märks att läxan har blivit gjord – bra jobbat! Och skönt för det här var sista veckoläxorna för läsåret, vi har några prov kvar; musik, no och so och sen är det slut på fyran (hur gick det här till?)

Det har varit toppenbra jobb på so’n (från en idé som jag fick av Nivethan). I små grupper skulle man söka på ”medeltiden”, välja en källa, läsa/titta på den och skriva nyckelord och sedan skulle man berätta för klassen av vad man lärt sig av sin källa. Till sist skulle man värdera sin källa och berätta om varför man tyckte den var trovärdig eller inte. Arbetet fungerade riktigt bra och det var roligt att höra presentationerna. Barnen tyckte också att det var ett väldigt bra arbetssätt. KUL!! Tack för idén Nivethan! 😃

Nästa vecka är det typ som vanligt på måndag, på tisdag är det Talang på förmiddagen och invigning mellan kl 13-15 – hoppas att det är många som kommer och tittar. På onsdag har vi vanligt schema fram till kl 12, sen kommer de som har tillåtelse att gå hem göra det, de andra är kvar som vanligt. Torsdag är Kristihimmelsfärdsdag (röd dag och alla lediga) fredag är klämdag och lovdag för eleverna.

Nu önskar jag er en trevlig helg och hoppas ni håller tummarna för mig när jag springer Göteborgsvarvet imorgon! 🏃🏻‍♀️😃

Lindha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *